Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Chirurgia levočskej nemocnice je presťahovaná

23.8.2023

Nemocnica AGEL Levoča presťahovala chirurgické oddelenie. Zrekonštruovaný Pavilón chirurgických odborov disponuje siedmimi nadštandardnými izbami s vlastným sociálnym zariadením, štandardnými izbami a operačnými sálami, nachádza sa v bývalom pavilóne urologického oddelenia. V priestoroch urgentného príjmu je poskytovaná chirurgická, traumatologická a ortopedická ambulantná starostlivosť. Ústavná pohotovostná služba (ÚPS) je prevádzkovaná v Pavilóne chirurgických odborov.

Po presťahovaní do pavilónu chirurgických odborov (bývalé urologické oddelenie, pôrodnica) levočská nemocnica pristupuje k otvoreniu chirurgického oddelenia pre pacientov. „Dôležitým krokom k posilneniu a modernizácii zdravotnej starostlivosti v našom regióne je neustále zlepšovanie kvality zariadení a poskytovaných služieb. Pavilón chirurgických odborov má v súčasnosti okrem štandardných izieb, vytvorených aj sedem jednolôžkových nadštandardných izieb s vlastným sociálnym zariadením a kompletne novým vybavením. Celkovo má oddelenie 30 lôžok,“ približuje riaditeľ levočskej nemocnice Ing. František Lešundák.

Chirurgická, traumatologická a ortopedická ambulancia sa nachádzajú v priestoroch urgentného príjmu, v najnovšom objekte nemocnice. „Príjemné ambulantné prostredie doplnila aj operačná sála s kvalitnou a modernou prístrojovou technikou. Je určená pre potreby traumatologických a ortopedických operácií, ktoré sa v nej už v súčasnosti vykonávajú,“ hovorí o rozširovaní služieb MUDr. Renáta Bičanovská, námestníčka riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť.

„Pacientom, kolegom a všetkým zdravotníkom ďakujeme za trpezlivosť a spoluprácu pri sťahovaní oddelenia. Sme presvedčení, že rekonštrukcia pavilónu chirurgických odborov a využívanie nových priestorov v urgentnom príjme, zlepší podmienky pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti v našom regióne,“ dodáva Ing. František Lešundák, riaditeľ levočskej nemocnice a nemocníc spišského klastra.

 

ROZDELENIE:

 

Pavilón chirurgických odborov

Oddelenie všeobecnej a úrazovej chirurgie

Urologická ambulancia

Ústavná pohotovostná služba (ÚPS)

 

Priestory urgentného príjmu

Chirurgická ambulancia

Traumatologická ambulancia

Ortopedická ambulancia

Operačné sály (pre ortopedické a traumatologické zákroky)

Späť