Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica otvára bufet

30.5.2023

Nemocnica AGEL Levoča otvára od 30. mája 2023 bufet pre svojich pacientov, zamestnancov a ich príbuzných. Nachádza sa v priestoroch bývalého bufetu, v budove jedálne a kuchyne, vedľa psychiatrického oddelenia. Otvorený bude pondelok až piatok od 7.00 hod. do 15.00 hod. a pre zákazníkov bude k dispozícii široký sortiment produktov.

V Nemocnici AGEL Levoča bude od 30. mája 2023 otvorený bufet. „Neustále sa snažíme vyjsť v ústrety potrebám našich pacientov a kolegov. Dlhodobejšie sme evidovali absenciu priestoru na občerstvenie, a preto sme sa rozhodli pracovať na riešení vhodnej alternatívy. Dnes sa nám podarilo spustiť prevádzku bufetu, ktorý bude otvorený od pondelka do piatku v čase 7:00 – 15:00,“ informuje riaditeľ levočskej nemocnice a nemocníc spišského klastra Ing. František Lešundák.

„V bufete bude pre návštevníkov k dispozícii široký sortiment produktov od základných hygienických potrieb po rôzne pochutiny a nápoje. Pre návštevníkov je pripravená aj terasa s vonkajším posedením, kde si budú môcť pri občerstvení posedieť príbuzní pacientov či samotní pacienti. Bufet bude ponúkať rôzne cukrovinky, chlebíčky, bagety, šaláty, hygienické potreby, nanuky, studené a teplé nápoje a mnoho ďalších,“ dodáva vedúci zodpovedný za zriadenie bufetu Ing. Štefan Soltész.

Späť