Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica organizuje odborné semináre pre lekárov

24.2.2023

Nemocnica AGEL Levoča organizuje pre lekárov odborné vzdelávacie semináre. Permanentné vzdelávanie je v oblasti medicíny nesmierne dôležité. V spolupráci s vedením nemocnice si jednotlivé oddelenia pripravujú odborné prednášky. Vo februári sa konal prvý odborný seminár, ktorého sa zúčastnili lekári nielen z levočskej nemocnice, ale aj levočského okresu.

Celoživotné vzdelávanie je pre pracovníkov v oblasti medicíny nesmierne dôležité. „Už od minulého roka usporadúvame v našej nemocnici celoústavné odborné semináre pre lekárov, ktorých sa zúčastňujú naši kolegovia z jednotlivých oddelení. Počas obdobia pandémie sa tieto podujatia z epidemiologických a bezpečnostných dôvodov nekonali, a tak sme veľmi radi, že súčasná situácia nám opäť dovolila organizovanie odborných prednášok. Vzdelanie je v tomto odbore neodmysliteľnou súčasťou, a preto sme sa v spolupráci s primármi a vedúcimi pracovníkmi jednotlivých pracovísk rozhodli organizovať odborné prednášky, kde si navzájom vymieňame skúsenosti v rámci odborov,“ hovorí námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť levočskej nemocnice MUDr. Renáta Bičanovská.

Celoústavné semináre si v nedávnej minulosti pripravili lekári z detského či psychiatrického oddelenia. „Začiatkom tohto týždňa sme v spolupráci s rádiodiagnostickým oddelením prvýkrát organizovali seminár, ktorého sa mohli zúčastniť lekári nielen z našej nemocnice, ale z celého okresu Levoča. Okrem výmeny skúseností a poznatkov prostredníctvom odborných prednášok je to jedna z príležitostí na osobné stretnutie a nadväzovanie kontaktov. Najbližší seminár budeme organizovať 16. marca 2023 v spolupráci s oddelením klinickej biochémie,“ dodáva námestníčka MUDr. Renáta Bičanovská. 

Späť