Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Kolektív detského oddelenia levočskej nemocnice obdaroval chlapčeka z Ukrajiny

23.5.2022

Kolektív detského oddelenia Nemocnice AGEL Levoča má veľké srdce. Po tom, čo bol prijatý na hospitalizáciu malý Vadim, sa kolektív detského oddelenia rozhodol pacienta obdarovať praktickými vecami. Prišiel bez náhradného oblečenia a základných potrieb. Kolektív levočských zdravotníkov tak srdečne pomáha nielen z profesionálneho, ale aj ľudského hľadiska.

Podľa údajných informácií bol Vadim, 9 ročný chlapec z Ukrajiny, spoločne so svojou mamou na ceste do Čiech. „Vadim bol k nám prijatý na akútnu hospitalizáciu. Jeho matka nám prezradila, že sú na ceste do Čiech, no vzhľadom na zdravotné komplikácie Vadima sa chvíľu zdržali aj na našom oddelení. Veríme, že ich cesty povedú správnym smerom a obaja budú v poriadku,“ hovorí vedúca sestra detského oddelenia levočskej nemocnice Mgr. Magdaléna Lesňáková.

„Keď sme zbadali, že chlapčekovi chýbajú základné veci, napadlo nám, že by sme mu mohli pomôcť. S našim kolektívom sme sa spojili a nakúpili sme Vadimovi oblečenie, hygienické potreby a malé drobnosti pre potešenie. Sme veľmi vďační za svojich kolegov. Všetci sa ochotne zapojili a týmto drobným skutkom sme tak prispeli k dobrej veci,“ hodnotí kolektív detského oddelenia.

Späť