Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica prijíma absolventov lekárskych fakúlt

4.5.2022

Nemocnica AGEL Levoča sa teší záujmu z radov absolventov lekárskych fakúlt. Najneskôr od septembra nastúpi 7 mladých lekárov na interné a psychiatrické oddelenie. Nemocnica naďalej rokuje s ďalšími absolventmi a veľmi rada ich privíta aj na OAIM, rádiodiagnostickom a chirurgickom oddelení. V prípade záujmu môžu nemocnicu absolventi kontaktovať prostredníctvom personálneho oddelenia.

Do levočskej nemocnice nastúpi od septembra sedem absolventov lekárskych fakúlt. „Záujem z radov mladých kolegov nás veľmi teší. Podarilo sa nám získať priazeň niektorých z nich už v tomto období pred záverečnými skúškami. Najneskôr od septembra k nám nastúpia na plný pracovný úväzok. Traja budú súčasťou psychiatrického oddelenia a štyria budú získavať svoje prvé pracovné skúsenosti na internom oddelení,“ informuje MUDr. Renáta Bičanovská, námestníčka riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť.

Vedenie nemocnice je neustále v jednaní s ďalšími absolventami. „Nerozhodní záujemcovia nás môžu stále kontaktovať prostredníctvom personálneho oddelenia a veľmi radi ich privítame na pracovnom pohovore. Tešil by nás záujem absolventov lekárskych fakúlt o rádiodiagnostické oddelenie, chirurgické oddelenie či oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny,“ dodáva riaditeľ levočskej nemocnice Ing. František Lešundák.

 

Kontakt na personálne oddelenie:

Slávka Brixiová – HR business partner

e-mail: slavka.brixiova@agelssc.sk

Tel.: +421 904 143 819

 

Späť