Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica realizuje antigénové testovanie na základe zmluvy s Ministerstvom zdravotníctva SR

17.8.2021

V Nemocnici AGEL Levoča je opäť možné antigénové testovanie na ochorenie COVID-19 na základe zmluvy s Ministerstvom zdravotníctva SR. Antigénové testovanie na odberovom mieste COVID-19 je možné bez registrácie, od pondelka do nedele v čase od 7.00 hod. do 15.00 hod. za manipulačný poplatok 5 eur.

„Odberové miesto COVID-19 v našej nemocnici vzniklo 27. októbra 2020. Za takmer 10 mesiacov prešlo mnohými organizačnými a prevádzkovými zmenami, ktorými sa prispôsobovalo pandemickej situácii, rozhodnutiam MZ SR a vedenia nemocnice. V našom odberovom mieste covid-19 je opäť možnosť antigénového testovania, ktoré poskytujeme v spolupráci s Ministerstvom zdravotníctva SR. Poplatok za jeden vykonaný test je 5 eur,“ uvádza PhDr. Beáta Ružbacká, MPH, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

„Manipulačný poplatok 5 eur bude za antigénové testovanie na odberovom mieste COVID-19 prijímaný len v hotovosti. Na testovanie môžu záujemcovia prísť bez registrácie. My ich následne zadáme do systému, ktorý im vygeneruje potvrdenie o platbe a testovaní. Tak ako v predchádzajúcom období bude potvrdenie o testovaní formou e-mailu, SMS, a taktiež papierovej formy, ktorú si môžu záujemcovia vyžiadať pred odberom,“ informuje MUDr. Renáta Bičanovská, námestníčka riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť.

V súčasnosti Nemocnica AGEL Levoča poskytuje v odberovom mieste tri druhy testovacích alternatív.

  1. Antigénové testovanie
    Testovanie antigénovými testami je možné od pondelka do nedele, v čase od 7.00 hod. do 15.00 hod. za manipulačný poplatok 5 eur.
     
  2. PCR testovanie pre samoplatcov
    Naďalej taktiež platí, že nemocnica vykonáva počas týždňa aj platené PCR testovanie a PCR testovanie zo slín, na ktoré je možné sa prihlásiť cez portál www.agellab.sk
     
  3. PCR testovanie pre pacientov s príznakmi (RÚVZ)
    V prípade, že osoba má príznaky alebo podozrenie na ochorenie, môže požiadať o vyšetrenie formou elektronického formuláru prostredníctvom www.korona.gov.sk. Následne dostane pridelené  odberové miesto a termín odberu na PCR test.  

Kontakt na mobilné odberové miesto COVID-19 v Nemocnici AGEL Levoča a.s.,
Telefón: 0917 398 156
E-mail: momnle@nle.agel.sk

Späť