Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

V levočskej nemocnici sa testuje od pondelka do nedele

1.3.2021

V Nemocnici AGEL Levoča je možnosť antigénového testovania už počas celého týždňa, vrátane víkendu. Časový harmonogram bezplatného antigénového testovania, ktoré možno absolvovať je od pondelka do nedele, v čase od 08:00 do 16:00. Registrácia je možná prostredníctvom webu wwwkorona.gov.sk. Taktiež je v nemocnici možnosť zistenia prítomnosti protilátok proti ochoreniu COVID-19.

„V našej nemocnici funguje mobilné odberové miesto COVID-19 už viac ako 4 mesiace. Najnovšou zmenou, ktorou prešlo je možnosť bezplatného antigénového testovania počas celého týždňa, vrátane víkendu od 08:00 do 16:00. Registrácia je možná prostredníctvom webu korona.gov.sk,“ informuje PhDr. Beáta Ružbacká, MPH, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

„Okrem testovania ponúka naša nemocnica vďaka AGELLABu aj testy, ktoré zisťujú prítomnosť protilátok v krvi, a teda imunitnú reakciu organizmu voči tomuto ochoreniu. Objednanie na tento typ testu je za poplatok možný prostredníctvom webu www.agellab.sk, kde si záujemca vyberie nemocnicu Levoča. Samotný odber sa vykonáva vpravo od urologického oddelenia, v domčeku ambulantnej pohotovostnej služby,“ dodáva námestníčka Beáta Ružbacká.

Na bezplatné antigénové testovanie  je možné sa vopred objednať prostredníctvom webovej stránky korona.gov.sk. Na odberovom mieste sa tak nemusí čakať a výsledok sa zašle formou e-mailu a SMS správy. V nevyhnutných prípadoch prijímame aj záujemcov o testovanie, ktorí nie sú vopred objednaní.


V súčasnosti rozlišujeme na našom odberovom mieste tri druhy testovacích alternatív.

  1. Bezplatné antigénové testovanie
    Testovanie bezplatnými antigénovými testami je možné od pondelka do nedele, v čase od 08:00 do 16:00.
  1. PCR testovanie pre samoplatcov (registrovaní prostredníctvom AGELLABu)
    Naďalej taktiež platí, že nemocnica vykonáva počas týždňa aj platené PCR testovanie, na ktoré je možné sa prihlásiť cez www.agellab.sk. Na platené PCR testovanie je možné prihlásenie každý pracovný deň od 07:30 do 08:30.
  1. PCR testovanie pre pacientov s príznakmi (registrovaní cez korona.gov.sk s COVID PASSOM)

V prípade, že máte príznaky alebo podozrenie na chorenie, môžete požiadať o vyšetrenie formou elektronického formuláru prostredníctvom korona.gov.sk. Bude Vám pridelené odberové miesto na testovanie. Tieto testy sa v levočskej nemocnici realizujú každý utorok, stredu a štvrtok od 08:30 do 10:30.


Ďakujeme všetkým záujemcom o testovanie za trpezlivosť. 

Kontakt na mobilné odberové miesto COVID-19 v Nemocnici AGEL Levoča a.s.,
Telefón: 0917 398 156
E-mail: momnle@nle.agel.sk

 
Späť