Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica prechádza na objednávkový systém antigénového testovania

15.1.2021

V Nemocnici AGEL Levoča sa menia podmienky bezplatného antigénového testovania. Od 18.januára 2021 bude potrebné objednanie sa na test vopred elektronickou formou prostredníctvom webu korona.gov.sk. Dôsledkom toho by malo byť urýchlenie procesu testovania bez zdĺhavejšieho čakania.

„Odberové miesto COVID-19 je v našej nemocnici zriadené od 27. októbra a od tej doby prešlo už niekoľkými organizačnými zmenami. V súčasnosti prechádzame na elektronickú formu objednávania sa na antigénové testovanie. Verejnosti tak vychádzame v ústrety a snažíme sa uľahčiť proces testovania,“ informuje PhDr. Beáta Ružbacká, MPH, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Levoča. Objednávanie bude záujemcom umožnené prostredníctvom webu korona.gov.sk. Výhodou objednávacieho systému je, že budú záujemcovia objednaní na konkrétny čas. Výsledok im príde na e-mail a do SMS správy, a tak nebudú musieť čakať v priestoroch odberového miesta.

Na mobilnom odberovom mieste stále vykonávame tri druhy testovacích alternatív.

  1. Bezplatné antigénové testovanie
    Testovanie bezplatnými antigénovými testami je možné od pondelka do piatku, v časoch od 07:00 – 12:00 hod. a 12:30 – 15:00 hod. 
     
  2. PCR testovanie pre samoplatcov
    Naďalej taktiež platí, že nemocnica vykonáva počas týždňa aj platené PCR testovanie, na ktoré je možné sa prihlásiť cez agellab.sk. Odbery na toto PCR testovanie sú realizované utorok, stredu a štvrtok od 07:30 hod do 8:30 hod.
     
  3. PCR testovanie pre pacientov s príznakmi 
    V prípade, že máte príznaky, podozrenie na chorenie, alebo ste boli v kontakte s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19, môžete požiadať o vyšetrenie formou elektronického formuláru prostredníctvom korona.gov.sk. Bude Vám pridelené odberové miesto na testovanie. Tento typ testovania sa u nás vykonáva utorok, stredu a štvrtok v čase od 08:00 do 10:00 hod.

Kontakt na mobilné odberové miesto COVID-19 v Nemocnici AGEL Levoča a.s.,

Telefón: 0917 398 156
E-mail: momnle@nle.agel.sk

Späť