Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Nemocnica Levoča zmenila režim triáže pacientov

19.6.2020

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, člen skupiny AGEL, v súvislosti s uvoľňovaním opatrení súvisiacich s pandémiou koronavírusu ukončila doterajší režim centrálneho triedenia pacientov (triáže) pri vstupe do nemocnice, ktorá bola situovaná na tamojšom urologickom oddelení. Celý proces pri návšteve nemocnice je tak pre pacienta jednoduchší a rýchlejší.

„Po novom sa triáž realizuje na každom oddelení nemocnice samostatne. Pacientom je zmeraná teplota a podpisujú čestné prehlásenie ohľadom pobytu v zahraničí a svojej epidemiologickej anamnézy,“ objasňuje poverený riaditeľ levočskej nemocnice MUDr. Martin Hlubek.

„,Týmto opatrením sme vyšli v ústrety pacientom, zrýchli a zefektívni sa ich vybavovanie, pričom zachováme základné preventívne opatrenia ohľadne COVID-19,“. Nemocnica  ponechala k dispozícii

jedno izolované lôžko na každom oddelení pre prípad potreby ošetrenia pacienta s podozrením na COVID-19 alebo pacienta pozitívneho na COVID-19. 

Všeobecná nemocnica s poliklinikou v Levoči zaviedla potrebné opatrenia, ktoré sa týkali organizácie  a chodu nemocnice s  cieľom  ochrániť zamestnancov nemocnice a pacientov pred šírením koronavírusu  ešte pred vládnym výhlásením krízového stavu, ktoré bolo 12. marca 2020. 

Aktuálne sú v prevádzke všetky oddelenia a všetky príjmové a špecializované ambulancie, ktoré fungujú v štandardnom režime.

Späť