Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica opätovne realizuje preventívne prehliadky

28.5.2020

Vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Levoča, a.s., ktorá je členom skupiny AGEL, je opätovne možné podstúpiť preventívnu prehliadku. To nebolo, vzhľadom na protiepidemiologické opatrenia, od polovice marca možné.

Pravidelné preventívne prehliadky sú veľmi dôležité, pretože sú cielene zamerané na sledovanie zmien zdravotného stavu pacienta. ,,Takáto prehliadka nám môže u pacienta pomôcť predísť závažným zdravotným problémom. Rôzne ochorenia zachytíme včas a je možné nastaviť vhodnú liečbu už v počiatočnom štádiu, poprípade pacientovi odporučiť ďalšie, doplňujúce, vyšetrenia u špecialistu,“ vysvetľuje lekárka Olha Koval zo Všeobecnej ambulancie pre dospelých levočskej nemocnice.

Pacienti sa môžu na preventívne prehliadky objednať telefonicky alebo priamo v ambulancii. ,,O prehliadky naši pacienti prejavujú záujem, týždenne ich je približne 10-12,“ dodáva Olha Koval.

V ambulancii všeobecného lekára sú aj naďalej dodržiavané prísne opatrenia. Samozrejmosťou sú osobné ochranné pomôcky, prekrytie horných dýchacích ciest rúškom alebo napríklad šatkou a zvýšená hygiena rúk. Vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Levoča aj naďalej funguje pri vstupe triáž pacientov.

Späť