Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča zmodernizovala detskú ambulanciu

17.4.2019

Útulnejšie a modernejšie priestory pre malých pacientov a modernejšie vybavenie pre zdravotnícky personál priniesla modernizácia, ktorou v týchto týždňoch prešla Všeobecná ambulancia pre deti a dorast nemocnice Levoča.

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, člen skupiny AGEL  otvorila v týchto dňoch dvere novej ambulancie pre deti a dorast, ktorú  doposiaľ  prevádzkovala  v trochu stiesnených podmienkach pri detskom oddelení.

Aby rozšírila svoju pôsobnosť zrenovovala levočská nemocnica  za účelom modernizácie  a zlepšenia komfortu pre detských pacientov, ich doprovod a taktiež aj personál pôvodné priestory Imunoalergologickej ambulancie, MUDr. Evy Lapšanskej.  Tie boli vynovené  a zmodernizované. V rámci stavebných úprav bolo vymaľované,  vymenená podlaha, vymenené boli dvere, svietidlá a interiér doplnil nový  moderný nábytok. Aby sa detskí pacienti cítili príjemne na stenách ambulancie ich čakajú milé obrázky rozprávkových postavičiek.

Všeobecnú ambulanciu pre deti a dorast môžete  od apríla nájsť v budove kde sa nachádza Všeobecná ambulancia pre dospelých, hneď vedľa detského oddelenia a  ošetrovať detských  pacientov denne okrem stredy (ordinuje Imunoalergologická ambulancia) bude mladá sympatická doktorka MUDr. Elena Dzurňáková. „Veľmi sa tešíme z týchto vynovených priestorov a veríme,  že sa  tu naši detskí  pacienti budú cítiť príjemne,“ uviedla pani doktorka MUDr. Elena Dzurňáková.   

Všeobecná nemocnica poliklinikou Levoča, neustále investuje a snaží sa zvyšovať komfort pre všetkých svojich  pacientov a veľmi nás teší, že môžeme otvoriť ďalšie zmodernizované pracovisko v našej nemocnici“ uviedol na záver  MUDr. Jozef Tekáč, MPH riaditeľ nemocnice.

Späť