Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica privítala viac ako 160 ľudí na Dni otvorených dverí

8.6.2017

Všeobecnú nemocnicu s poliklinikou Levoča, ktorá je členom skupiny AGEL, dnes, 8. júna 2017 navštívilo viac ľudí ako v bežný pracovný deň. Na svojom druhom verejne prístupnom Dni otvorených dverí (DOD) nemocnica privítala 80 žiakov z materských a základných škôl v Levoči, a viac ako 80 ľudí zo širokej verejnosti, ktorí sa stretli pri fontáne chirurgického pavilónu v areáli nemocnice. Nemocnica v rámci Dňa otvorených dverí (DOD), ktorý podporila aj NADÁCIA AGEL, otvorila dvere očnej ambulancie, niektorých oddelení a sanitného vozidla.

V rámci DOD si návštevníci bezplatne zacvičili s fyzioterapeutmi, ktorí ich zároveň učili správnemu držaniu tela a precvičovali cviky, ktoré pomáhajú pri rôznych problémoch. Záujem bol aj  o bezplatné zmeranie očného  tlaku. „Druhý ročník DOD bol pre celú nemocnicu výnimočným. Pripravili sme pre deti a širokú verejnosť podujatie, ktoré zaujalo širokú verejnosť. Našim cieľom bolo poskytnúť verejnosti komplexný program pre deti a dospelých, ktorí sa mohli taktiež oboznámiť s nemocničným prostredím. Poďakovanie patrí všetkým zamestnancom, ktorí sa podieľali na príprave a realizácii druhého DOD Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Celé podujatie moderoval známy moderátor Michal Novák z Popradu, ktorý rozdával úsmev a radosť návštevníkom DOD. „Najmenšie detičky sa tešili hranej rozprávke divadielka Hoki Poki a cukrová vatička „priamo z nebíčka“ sa míňala a lepila deťom tvár a ruky. Ako spomienku na tento deň si deti mohli  vybrať šiltovku, ruksak, reflexný prívesok na kľúče a dostali tiež poznámkový blok, pero. Bol to krásny deň, plný smiechu a šťastia,“ dodal riaditeľ.

Súčasťou DOD bola aj prezentácia práce NADÁCIE AGEL, ktorá prostredníctvom svojej činnosti ponúka pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú, podporuje záujem o humanitárnu pomoc smerovanú k ľuďom, ktorí sa ocitli v ťažkých životných situáciách. Nadácia realizuje túto pomoc najmä prostredníctvom finančných príspevkov. Pomáha hendikepovaným ľuďom, ťažko chorým pacientom, organizáciám, ktorých poslaním je pomoc iným ľuďom. NADÁCIA AGEL pôsobí od tohto roka aj na Slovensku a v rámci dňa otvorených dverí usmerňovala záujemcov pri vypisovaní žiadosti a potrebných dokumentoch k žiadosti. Vieme ako pomáhať – pomôžeme.  

Späť