Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica vyhlasuje akciu „Prispejte 2%“ na rekonštrukciu detského oddelenia

8.2.2017

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, ktorá je členom skupiny AGEL, vyhlasuje akciu „Prispejte 2%“ na pokračovanie v rekonštrukcii detského oddelenia, ktorej sloganom je „Vy nám, my Vašim deťom“. Cieľom akcie je zlepšenie zdravotnej starostlivosti pre detských pacientov a v modernizovaných priestoroch poskytnutie väčšieho komfortu, útulnejšieho a zábavnejšieho prostredia.

Každá firma či fyzická osoba, ktorá za rok 2016 odvádza daň z príjmu  môže darovať časť zo svojich daní. Venovaním časti svojich už zaplatených daní môžete rozhodnúť o tom, kde budú tieto peniaze použité. „V tomto roku budú vyzbierané peňažné prostriedky použité na pokračovanie v rekonštrukcii priestorového vybavenia budovy detského oddelenia a ďalšieho materiálno-technického a prístrojového vybavenia,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška s tým, že sa aj týmto spôsobom snažia zvyšovať komfort najmenších, ale i najcitlivejších pacientov.

Vedenie nemocnice sa snaží využiť maximum dostupných financií, vlastných aj sponzorských, a preto sa už obrátilo aj na obchodných partnerov a významné firmy v regióne Spiš so žiadosťou o presmerovanie 2% zo zaplatených daní Občianskemu zduženiu 2% pre nemocnicu Levoča. V predchádzajúcich troch rokoch nemocnica získala spolu 7 311,80 EUR, ktoré boli použité na čiastočnú renováciu prvého poschodia detského oddelenia a zakúpenie prístrojového vybavenia - monitora kyslíka v krvi a monitora pulzu, prístroja na meranie CRP, otočné vyšetrovacie stoličky a vyšetrovacie lehátka,“ dodal riaditeľ s tým, že všetky izby na prvom poschodí boli pomenované po významných športovcoch, ktorých fotografie s originálnymi podpismi a dresmi spríjemňujú prostredie izieb.

Detské oddelenie poskytuje komplexnú liečebnú starostlivosť nemocnice o deti a dorast od 0 do 18 rokov v spádovom území okresu Levoča. „Každá fyzická osoba či firma môže darovať dve percentá zo svojich daní. Takýto príspevok neznamená žiadny výdavok navyše, ale daň premeníte na adresný dar, ktorým môžete pomôcť našim pacientom, ktorými môžu byť aj vaši blízki a príbuzní,“ dodal riaditeľ Mgr. Miroslav Jaška.

Ak sa rozhodnete darovať svoje 2% Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Levoča, prosíme, vyplňte nasledovné tlačivo, ktoré je na internetovej stránke nemocnice  http://www.nemocnicalevoca.sk/2-percenta.html

Späť