Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica pripravuje svoj prvý Deň otvorených dverí pre verejnosť

12.9.2016

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, ktorá je členom skupiny AGEL, v stredu 21. septembra 2016 usporiada historicky prvýkrát Deň otvorených dverí (DOD). Podujatie začne o 13:00 hodine slávnostným otvorením nadštandardnej izby na detskom oddelení pomenovanej po basketbalistke tímu Good Angels Lucie Kupčíkovej. DOD zahrnie bezplatné cvičenie s fyzioterapeutmi, ukážky a nácvik prvej pomoci, tréning správnej hygieny rúk a množstvo rôznych aktivít, ktoré sa budú odohrávať pri fontáne chirurgického pavilónu v areáli nemocnice.

Na podujatie pod názvom Deň otvorených dverí 2016 pozývame školské družiny, študentov základných, stredných škôl a širokú verejnosť. Návštevníci si budú môcť bezplatne zmerať krvný tlak, dať vypočítať Body mass index. Záujemcovia sa naučia aj ako správne obväzovať rôzne časti tela.  „Našim cieľom je poskytnúť verejnosti komplexný program, ktorý zaujme nielen deti, ale aj dospelých a taktiež oboznámenie sa s nemocničným prostredím. Celé podujatie bude moderovať Marcel Forgáč z FUN rádia a všetci prítomní sa môžu tešiť na cukrovú vatu a rôzne drobné darčeky,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška s tým, že záujemcovia si budú môcť prehliadnuť detské oddelenie, uroskop na urologickom oddelení, ambulanciu elektroencelografu (EEG) na neurologickom oddelení,  magnetickú rezonanciu a sanitné vozidlo v sprievode prideleného zamestnanca.

Poslaním Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča je poskytovať zdravotnú starostlivosť obyvateľom regiónu Spiš i širšieho okolia na úrovni súčasných poznatkov vedy a medicíny. „Sme aktívni v rámci prevencie, diagnostiky ako i rehabilitácie, čo prispieva ku kvalite života obyvateľov. Toto poslanie nemocnica zabezpečuje poskytovaním širokej škály služieb v medicínskej a ošetrovateľskej oblasti. Dôsledne využíva ľudský potenciál, ako i  moderné prístrojové vybavenie dostupného na trhu. Cieľom nás všetkých je také poskytovanie služieb, aby nám klient aj po ukončení hospitalizácie, resp. ambulantnej liečby, zachoval svoju priazeň,“ uzavrel riaditeľ.

Stiahnite si oficiálny leták

Späť