Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica je jednou z najlepších na Slovensku

18.12.2015

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča (VNsP), ktorá je členom skupiny AGEL, je podľa hodnotenia inštitúcie INEKO jednou z najlepších nemocníc na Slovenku. Spomedzi všeobecných nemocníc sa levočská umiestnila na treťom mieste z 51 zariadení, ktoré boli zaradené do hodnotenia vybraných ukazovateľov spokojnosti pacientov a poskytovanej zdravotnej starostlivosti, hospodárenia a transparentnosti za obdobie 2011 – 2014. Predseda predstavenstva a riaditeľ VNsP Levoča prevzal dnes, 18.12.2015, od neziskovej organizácie INEKO diplom.

„Výsledky nás prekvapili, o to viac potešili a tu sa ukazuje, že tvrdá každodenná práca zamestnancov nemocnice prináša pozitívne ohlasy pacientov, ktoré vedú k takýmto oceneniam. Ďakujem zamestnancom nemocnice za budovanie dobrého mena našej spoločnosti,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Poslaním Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča je poskytovať zdravotnú starostlivosť obyvateľom regiónu Spiš i širšieho okolia na úrovni súčasných poznatkov vedy a medicíny. „Sme aktívni v rámci prevencie, diagnostiky ako i rehabilitácie, čo prispieva ku kvalite života obyvateľov. Toto poslanie nemocnica zabezpečuje poskytovaním širokej škály služieb v medicínskej a ošetrovateľskej oblasti. Dôsledne využíva ľudský potenciál, ako i  moderné prístrojové vybavenie dostupného na trhu. Cieľom nás všetkých je také poskytovanie služieb, aby nám klient aj po ukončení hospitalizácie, resp. ambulantnej liečby, zachoval svoju priazeň.

V nultom ročníku ocenenia Nemocnica roka 2015 boli zverejnené neziskovou organizáciou INEKO len 3 najúspešnejšie nemocnice z kategórie štátne univerzitné a fakultné nemocnice a všeobecné nemocnice.

Späť