Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Internet pre pacientov levočskej nemocnice zadarmo

31.8.2015

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, člen skupiny AGEL, v rámci zvyšovania komfortu svojich pacientov zavedie od dnes, 31. augusta 2015, bezplatné pripojenie bezdrôtovej siete. Sprístupnenie siete zadarmo plánuje vedenie nemocnice postupne zaviesť v celej nemocnici.

V súčasnej dobe je možnosť pripojenia sa na wi-fi sieť v celom neurologickom pavilóne, nadštandardných izbách interného a chirurgického oddelenia, v čakárni rádiodiagnostického a hematologicko – transfúzneho oddelenia, onkologickej, litiatickej a fyziatricko - rehabilitačnej ambulancie a ultrazvuku. „Táto sieť je pacientom čakajúcim na vyšetrenie k dispozícii zadarmo. Čas pripojenia nie je žiadnym spôsobom obmedzený,“ vysvetľuje Ing. Ján Mlynár, vedúci technického útvaru.

„V najbližšom období plánujeme zaviesť wifi pripojenie v čakárni urológie a psychiatrie,“ hovorí ďalej Mlynár. Nemocnica reaguje na potreby pacientov spojené s technickým pokrokom. Pre veľkú časť obyvateľstva sa stáva bežným štandardom tablet, notebook či mobilný telefón, pomocou ktorého môžu byť všade on-line.

V prípade potreby práce na diaľku, ktorá sa stáva čoraz naliehavejšou, pacienti nie sú obmedzovaní, prípadne sa na internete aspoň zabavia a spestria si pobyt v nemocnici. „Veríme, že táto novinka prinesie pacientom väčší komfort a pomôže spríjemniť pobyt na nemocničnom lôžku, ktorý je pre každého človeka zásahom do bežného života,“ dodal riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča poskytuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom regiónu Spiš i širšieho okolia na úrovni súčasných poznatkov vedy a medicíny, ku ktorej patrí aj prostredie a možnosti využitia nových technológií.

Späť