Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica začala s renováciou 5 nadštandardných izieb pre detských pacientov

31.8.2015

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, člen skupiny AGEL, začala v týchto dňoch s renováciou piatich nadštandardných izieb na detskom oddelení, ktorá potrvá do polovice októbra 2015. Investícia na zveľadenie priestorov bude stáť viac ako 25 tisíc EUR, ktorú spolufinancuje aj Evanjelická cirkev augsburského vyznania v Levoči. Počas modernizácie nebude zdravotná starostlivosť žiadnym zásadným spôsobom redukovaná.

V rámci renovácie pribudne oddeleniu 5 nadštandardných izieb so samostatnými hygienickými zariadeniami, novým nábytkom, prebaľovacím pultom, vaničkou na kúpanie, TV. „K tomuto kroku sme sa rozhodli z dôvodu zvýšenia komfortu pre našich najmenších pacientov a ich sprevádzajúce osoby,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška s tým, že tu bude zavedená nová elektroinštalácia, tepelná izolácia, vnútorná kanalizácia, budú kompletne vymenené okná, obklady a dlažby.

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča na jar tohto roku vyhlásila akciu „Prispejte 2%“, ktorej sloganom bol „Vy nám, My Vašim deťom“. „Rád by som sa poďakoval všetkým, ktorí prispeli 2% z daní a aj vďaka čomu môžeme teraz zveľadiť priestory pre detských pacientov,“ uzavrel riaditeľ.

Detské oddelenie poskytuje komplexnú liečebnú starostlivosť nemocnice II. typu o deti a dorast v spádovom území okresu Levoča, ako aj pre blízke spádové oblasti.

Späť