Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica otvorila nanovo vybudované oddelenie

30.10.2017

Oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie dnes, 30. októbra 2017, slávnostne otvorila Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, ktorá je členom skupiny AGEL. Celkom novo vybudované oddelenie vzniklo vďaka kompletnej rekonštrukcii a vyžiadalo si finančné prostriedky vo výške 400 tisíc eur. Vybudovanie nového oddelenia trvalo trinásť mesiacov.

„Novovybudované oddelenie poskytne pacientom vyšší štandard  v  poskytovaní  zdravotnej starostlivosti  a personálu zabezpečí kvalitné zázemie  pre poskytovanie služieb pacientom,“  povedal riaditeľ nemocnice MUDr. Ľubomír Strelka.

Levočská nemocnica sa vďaka tomuto oddeleniu priblížila k poskytovaniu komplexnej zdravotnej starostlivosti. Nevyhnutnosť modernizácie súvisí s rozvojom medicínskej starostlivosti a zdokonaľovania sa zdravotníckej techniky.

„Veľmi sa teším, že  spoločnosť AGEL i vedenie nemocnice spolu dokázali vybudovať oddelenie, ktoré pomáha pacientom s rôznymi ochoreniami a za svojich zamestnancov môžem povedať, že sa budeme snažiť zo všetkých síl im pomôcť prekonať ich bolesť a problémy ,“ doplnila MUDr. Ingrid Dzurňáková, MBA, primárka oddelenia.

Oddelenie poskytuje preventívnu, diagnostickú a liečebnú starostlivosť pre ambulantných a hospitalizovaných pacientov všetkých vekových kategórií. Fyzioterapia je súčasťou liečby množstva ochorení predovšetkým pohybového aparátu, ortopedických, neurologických, reumatologických pacientov, ako aj poúrazových stavov dospelých a detí. Nové oddelenie disponuje modernými prístrojmi a vybavením,  ktoré umožňuje poskytnutie služieb nadštandardnej kvality.

Celkové investície do Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča v tomto roku dosiahli výšku 836 tisíc eur. Od obdobia, kedy  sa levočská nemocnica začlenila do skupiny AGEL, ktorá je najväčším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe, došlo k otvoreniu onkologickej ambulancie, nového neurologického pavilónu, urologických ambulancií v Poprade a Svite, nadštandardných izieb na internom oddelení, pracoviska magnetickej rezonancie, oddelenia dlhodobej a intenzívnej starostlivosti. Zrenovovali sa oddelenia psychiatrie, chirurgických operačných sál, rádiodiagnostického oddelenia, vrátane mamografického pracoviská, urologického oddelenia, oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny, interných ambulancií, oddelenia klinickej biochémie, gynekologickej ambulancie, detského oddelenia, očnej ambulancie, krčnej ambulancie, k technickému zhodnoteniu všetkých budov v areáli nemocnice, k zakúpeniu zdravotníckej techniky a mobiliáru.  

Späť