Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Chirurgické oddelenie levočskej nemocnice má zveľadené prostredie

3.9.2015

Vďaka Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania v Levoči sa v týchto dňoch na chirurgickom oddelení Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča, ktorá je členom skupiny AGEL, vymenilo 11 okien, vstupné dvere a opravilo sa schodište. Investícia od zveľadenia prostredia, ktoré je dôležitým faktorom pri liečbe pacientov, stála Evanjelickú cirkev 18 tisíc EUR.

Na chirurgickom oddelení je ročne hospitalizovaných viac ako 1 860 pacientov. „Dlhodobá podpora skvalitňovania zázemia našej nemocnice zvyšuje komfort pre pacientov, v čom budeme aj naďalej pokračovať. Do konca roka by sa malo vymeniť ešte ďalších 10 okien na chirurgickom oddelení. Ostávajúcich 29 sa budeme snažiť vymeniť ešte v budúcom roku,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Chirurgické oddelenie Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Levoča je kmeňovým oddelením nemocnice, poskytujúce komplexnú chirurgickú starostlivosť v rámci akútnej a všeobecnej chirurgickej medicíny.  „V mene našich pacientov sa chcem veľmi pekne poďakovať  Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania za to, že vyhradili prostriedky a mysleli na našich pacientov,“ uzavrel riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Späť