Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Covid oddelenia v levočskej nemocnici dostali veterníky napečené od študentov

22.3.2021

Na Interné oddelenie a Oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny Nemocnice AGEL Levoča, dostali zdravotníci sladkú posilu. Ako symbolické poďakovanie za ich prácu im bolo venovaných sto zákuskov - veterníkov. Napiekli ich pre nich mladí cukrári, študenti končiaceho ročníka Strednej odbornej školy služieb Majstra Pavla v Levoči.

„Chceli sme sa takouto formovou poďakovať našim zdravotníkom v levočskej nemocnici, ktorí pracujú na oddeleniach s covid pozitívnymi pacientmi. Vieme, že ich práca je náročná a ťažká, a preto sme sa rozhodli s našimi študentmi, že im osladíme aspoň malú chvíľu v ich náročnom pracovnom nasadení. Upiekli sme pre nich so študentmi, ktorí končia odbor cukrár sto kusov veterníkov. Veríme, že ich veterníky potešili a pochutili si na nich,“ vraví zástupkyňa riaditeľa pre odborný výcvik zo Strednej odbornej školy služieb Majstra Pavla v Levoči,  Ing. Erika Sopková.

Sladké dobroty potešili levočských zdravotníkov, ktorí už rok nezlomne bojujú s koronavírusom a obetavo sa starajú tak o covid pozitívnych, ako aj necovidových pacientov.

„Ďakujeme študentom a pedagógom strednej odbornej školy, ktorí mysleli na našich zdravotníkov a poslali im takého výborné sladké potešenie. Sme radi, že myslia na našich kolegov, ktorí v tomto období odvádzajú s covid pozitívnymi pacientmi na internom oddelení a oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny skutočne náročnú prácu a často siahajú na dno svojich možností,“ hovorí námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Beáta Ružbacká, MPH.

Späť