Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

V levočskej nemocnici sa testuje už aj v sobotu

22.2.2021

V Nemocnici AGEL Levoča je možnosť antigénového testovania už aj počas soboty. Taktiež sa mení aj časový harmonogram bezplatného antigénového testovania, ktoré bude možné od pondelka do soboty od 08:00 do 16:00. Registrácia je možná prostredníctvom webu korona.gov.sk.

,,Odberové miesto v našej nemocnici je zriadené už takmer 4 mesiace. Počas tohto obdobia prešlo rôznymi organizačnými a prevádzkovými zmenami. Najnovšou platnou zmenou je možnosť bezplatného antigénového testovania aj počas soboty, taktiež v zmenenom čase od 08:00 do 16:00. Registrácia je možná prostredníctvom webu korna.gov.sk,“ informuje PhDr. Beáta Ružbacká, MPH, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Na bezplatné antigénové testovanie  je možné sa vopred objednať prostredníctvom webovej stránky korona.gov.sk. Na odberovom mieste sa tak nemusí čakať a výsledok sa zašle formou e-mailu a SMS správy. V nevyhnutných prípadoch prijímame aj záujemcov o testovanie, ktorí nie sú vopred objednaní.

V súčasnosti rozlišujeme na našom odberovom mieste tri druhy testovacích alternatív.

1. Bezplatné antigénové testovanie

Testovanie bezplatnými antigénovými testami je možné od pondelka do soboty, v čase od 08:00 do 16:00.

2. PCR testovanie pre samoplatcov (registrovaní prostredníctvom AGELLABu)

Naďalej taktiež platí, že nemocnica vykonáva počas týždňa aj platené PCR testovanie, na ktoré je možné sa prihlásiť cez agellab.sk. Na platené PCR testovanie je možné prihlásenie každý pracovný deň od 07:30 do 08:30.

3. CR testovanie pre pacientov s príznakmi (registrovaní cez korona.gov.sk s COVID PASSOM)

V prípade, že máte príznaky alebo podozrenie na chorenie, môžete požiadať o vyšetrenie formou elektronického formuláru prostredníctvom korona.gov.sk. Bude Vám pridelené odberové miesto na testovanie. Tieto testy sa u nás realizujú každý utorok, streduštvrtok od 08:30 do 10:30.

Ďakujeme všetkým záujemcom o testovanie za trpezlivosť. 

Kontakt na mobilné odberové miesto COVID-19 v Nemocnici AGEL Levoča a.s.,
Telefón: 0917 398 156
E-mail: momnle@nle.agel.sk

Späť