Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica má vývoj pandemickej situácie pod kontrolou

9.2.2021

Nemocnica AGEL Levoča zatiaľ zvláda chod nemocnice a vývoj pandemickej situácie má pod kontrolou. Počet covid pozitívnych pacientov aj zamestnancov sa aktuálne pohybuje do 20, čo je v porovnaní s inými nemocnicami relatívne priaznivý vývoj. V nemocnici naďalej platia prísne protiepidemiologické opatrenia a zákaz návštev a nemocnica poskytuje len akútnu zdravotnú starostlivosť.

K dnešnému dňu evidujeme v našej nemocnici 16 covid pozitívnych pacientov, 4 si vyžadujú napojenie na umelú pľúcnu ventiláciu,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Levoča Ing. Viktor Halíř. Zo zamestnancov je aktuálne na PN z dôvodu koronavírusu 7 zamestnancov, ďalších 7 je v karanténe.

Nemocnica už zaočkovala 230 svojich zamestnancov, ktorí prejavili záujem, prvou očkovacou dávkou.

„V závere týždňa, po uplynutí stanovenej lehoty, začíname s preočkovaním našich zamestnancov druhou dávkou“, ozrejmil riaditeľ nemocnice.

Levočská nemocnica aj naďalej poskytuje možnosť dať sa bezplatne otestovať antigénovými testami, alebo pre samoplatcov aj RT PCR testami. V oboch prípadoch je potrebné sa vopred objednať prostredníctvom webu www.korona.gov.sk respektíve www.agellab.sk.

Späť