Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Na detskom oddelení v levočskej nemocnici už vládne vianočná atmosféra

10.12.2020

Personál na detskom oddelení si tradične každý rok už v období Mikuláša skrášľuje svoje priestory vianočnou výzdobou. Tohtoročný Mikuláš bol však iný ako po minulé roky, pretože sa ho nezúčastnili študenti zo Strednej odbornej pedagogickej školy v Levoči a ani zo Strednej zdravotníckej školy v Levoči, ktorí mali každoročne pre nás pripravený krásny program. Ani to nás však neodradilo a našich pacientov sme symbolicky obdarovali sladkým mikulášskym balíčkom my.

Na detskom oddelení už žiari veľký aj malý vianočný stromček, na dverách visí vianočný veniec a priestorom sa šíria vianočné melódie. „Tohtoročný Mikuláš u nás nebol taký ako sme na našom oddelení zvyknutí. Vzniknutá pandemická situácia spôsobila, že sa deti na našom oddelení nemohli tešiť na študentov, ktorí nám každý rok pripravili milý program a prišli rozveseliť našich malých pacientov,“ vraví vedúca sestra detského oddelenia Mgr. Magdaléna Lesňáková.

I keď na oddelenie neprišiel skutočný Mikuláš, niekoľko zástupcov má v personáli detského oddelenia. Deťom, ktoré boli hospitalizované na detskom oddelení, symbolicky odovzdali balíček sladkých dobrôt. „Chceli by sme sa poďakovať aj pánovi Jánovi Spišskému s rodinkou, otcovi našich pacientok, ktorý nás veľmi milo prekvapil a zaplnil priestor pod vianočným stromčekom rôznymi hračkami pre deti,“ s vďakou dodáva vedúca sestra.

Späť