Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica realizuje bezplatné antigénové testovanie

18.11.2020

V Nemocnici AGEL Levoča je od 18. novembra možné bezplatné antigénové testovanie na ochorenie COVID-19 pre širokú verejnosť. Tento krok umožnila vzájomná zmluva uzatvorená s Ministerstvom zdravotníctva SR.

,,Odberové miesto COVID-19 v našej nemocnici zriadené od 27. októbra. Od dnešného dňa sa na základe zmluvy o spolupráci s Ministerstvom zdravotníctva SR stalo aj miestom, kde sa môžu prísť obyvatelia bezplatne otestovať prostredníctvom antigénového testu,“ hovorí PhDr. Beáta Ružbacká, MPH, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

V súčasnosti má odberové miesto v Nemocnici AGEL Levoča tri druhy testovacích alternatív.

  1. Bezplatné antigénové testovanie
    Testovanie bezplatnými antigénovými testami je možné od pondelka do piatku, v čase od 08:30 do 12:30.
  1. PCR testovanie pre samoplatcov
    Nemocnica naďalej vykonáva počas týždňa aj platené PCR testovanie, na ktoré je možné sa prihlásiť cez www.agellab.sk. Na platené PCR testovanie je možné prihlásenie každý pracovný deň od 13:00 do 15:00 hod. V prípade záujmu a nedostupných voľných kapacít je možnosť otvorenia termínu podľa potrieb.
  1. PCR testovanie pre pacientov s príznakmi
    V prípade, že má ktokoľvek príznaky alebo podozrenie na ochorenie COVID-19, je možné  požiadať o vyšetrenie formou elektronického formuláru prostredníctvom korona.gov.sk. Každému bude pridelené odberové miesto na testovanie. Tieto testy, ktoré pacientom prepláca zdravotná poisťovňa sa v nemocnici realizujú každý utorok a štvrtok.

 

Kontakt na mobilné odberové miesto COVID-19 v Nemocnici AGEL Levoča a.s.,

Telefón: 0917 398 156
E-mail: momnle@nle.agel.sk

Späť