Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 53 3332 111 - Spojovateľ
+421 53 3332 211 - Callcentrum RDG

O nemocnici

Levočská nemocnica dostala od spoločnosti SHELL dávku energie

12.11.2020

V Nemocnici AGEL Levoča prijali dávku energie a občerstvenia od spoločnosti SHELL Slovakia s.r.o. V tomto náročnom období potrebujeme najmä trpezlivosť, odhodlanie a profesionalitu všetkých zdravotníckych pracovníkov. Milým gestom ich prácu oceňuje aj spoločnosť SHELL, ktorá im na povzbudenie zaslala príval energie v podobe nápojov a občerstvenia z ich vlastného sortimentu.

„V spoločnosti SHELL Slovakia, s.r.o., si uvedomujeme závažnosť situácie na Slovensku a špecificky v slovenských nemocniciach. Veľmi si vážime všetkých zdravotníkov, ktorí v tejto neľahkej situácii neúnavne pomáhajú chorým pacientom a v nemocniciach naprieč celým Slovenskom trávia dlhé hodiny v službách,“ uvádza Peter Šindler, manažér externej komunikácie spoločnosti.

„Náš personál pracuje s plným nasadením. V súčasnej dobre je to veľmi náročné a únavné nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke. Srdečne ďakujeme za dávku sladkej energie,“ hovorí námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Beáta Ružbacká, MPH.

Späť